Kleuter BSO de Toverfluit

Kleuter locatie van BSO Nijmegen.
Van Gentstraat 106 in Nijmegen.

Open tijdens schoolweken maandag 12.30-19 uur, dinsdag en donderdag 14-19 uur, vrijdag 12.30-19 uur. Woensdagochtend: kleuteropvang Meander 8.30-12.30.

Bel de Toverfluit: 024 323 1238 of 06 4167 9093 ( alleen tijdens openingstijden )


Eten en knutselen aan de ronde pilaar-tafel

 

Hier worden de kleintjes van 4 jaar tot uiterlijk hun zesde verjaardag opgevangen. De Toverfluit ligt in het groene hart van Nijmegen, pal aan het Julianapark. Buiten kunnen de kinderen heerlijk in de tuin spelen (of helpen) met elkaar, water, de zandbak, de picknicktafel of met een leidster in het park met speeltoestellen op 30 meter afstand.

Lekker lange houten spoorbaan bouwen…

Binnen is het heerlijk samen eten aan de grote tafels, knutselen in het atelier, kokkerellen in de keuken, spelen in het speelhuis, toneel opvoeren, ontspannen op de grote bank, zelf een huisje bouwen met doeken, met (houten) blokken en spoorlijnen spelen etc.

In de vakanties is er doorgaans een apart programma.

Vanaf 5 1/2 jaar gaan de kinderen en hun ouders zich langzamerhand oriënteren op een keuze voor Flierefluit, Oberon of Keizer Karel.

Vaste Pedagogisch Medewerkers voor de Toverfluit kleuters zijn Sonja, Els en Eva (maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag) en Laura en Just op de vrijdagmiddag.

Op woensdagochtend is er speciale kleuteropvang door Laura.
Op woensdagmiddag is de Toverfluit gesloten en worden alle kinderen opgevangen op locatie Keizer Karel.

Sonja, Els, Eva en Laura