Oudercommissie

Wie zijn wij

Ozan Olçay

Ik ben Ozan, vader van twee kinderen; Laia die twee dagen per week naar Oberon gaat en Xavier die twee dagen per week de Bosbengels bezoekt.

Ik geloof dat wij als oudercommissie een toegevoegde waarde zijn voor de BSO van onze kinderen en voor de ouders. Toezicht houden op beleid en veiligheid behoren tot ons takenpakket en we zijn voor vragen en ideeën altijd bereikbaar.

Frank Oberndorff

Mijn naam is Frank Oberndorff, vader van Kees (5 jaar), Kees gaat naar de Bosbengels en heeft het daar enorm naar haar zin. Sjaan (moeder van Kees), Kees en ik wonen in Bottendaal.

Ik ben lid geworden van de OC omdat ik het belangrijk vind om me in te zetten in het belang van mijn dochter en alle andere kinderen op BSO Nijmegen. Ik wil dat ze zich vrij en veilig voelen, goede begeleiding krijgen en ook zichzelf kunnen zijn.
Heb je een vraag voor me, dan mag je me altijd aanspreken, mailen of bellen.

Marie Meyran

Ik ben Marie Meyran, moeder van Lucas(8), Margot(6) en Gilles(4). Lucas en Margot gaan op dinsdag naar Keizer Karel. Gilles gaat op woensdag naar de Bos Bengels.
Wij wonen sinds drie jaar in Nijmegen, in Oost.

In de OC streven we ernaar om de belangen van de ouders (en kinderen) te vertegenwoordigen bij de directie.
Hiervoor waarderen we graag jullie input.

Jochem van Halen

Ik ben Jochem, vader van Ize (9) en Reza (5). Op donderdagen gaan zij naar respectievelijk Keizer Karel en De Bosbengels.

Als lid van de OC probeer ik bij te dragen aan een fijne, veilige omgeving voor zowel kinderen als ouders bij BSO Nijmegen. Heb je een vraag; ik hoor het graag!

Wat doen we?

Als oudercommissie hebben we als belangrijkste taak het adviseren van BSO Nijmegen.
We kunnen vragen stellen en adviseren over het beleid van BSO Nijmegen zoals het pedagogisch beleid en de praktijk, voeding, opvoeding, veiligheid en gezondheid, openingstijden en de prijs van de kinderopvang.

We zijn bevoegd BSO Nijmegen ook ongevraagd te adviseren over de onderwerpen. Bij advies van de oudercommissie gaat het er uiteindelijk om een voor alle partijen werkbare situatie te creëren.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar betrokken ouders die de belangen van de kinderen op de BSO Nijmegen willen behartigen. Als lid van de oudercommissie ben je nauw betrokken bij de keuzes die gemaakt worden met betrekking tot het beleid van de organisatie.

Het is interessant om deel uit te maken van de oudercommissie, omdat deze een duidelijke stem heeft binnen BSO Nijmegen. De oudercommissie werkt onafhankelijk en is altijd te benaderen voor opmerkingen, vragen of klachten. Meer weten over lid worden van de oudercommissie? Mail of bel ons gerust.

Overlegmomenten

De oudercommissie heeft 5 vergaderingen per schooljaar.
In dit kalenderjaar staan de vergaderingen gepland op:

3 juni 2024
9 september 2024
11 november 2024

Contactgegevens

Ozan Olçay
– 06 54 357 957
Marie Meyran
– 06 45 26 21 29
Jochem van Halen
– 06 41 25 47 72
Frank Oberndorff
– 06 28 64 34 70

ocbsonijmegen@gmail.com

Als je een vraag of opmerking hebt voor de oudercommissie, mail of bel ons. We reageren zo snel mogelijk en nemen contact met je op. Ook kunnen ouders een onderwerp op de agenda van het volgende overleg laten plaatsen.