Creatieve- en spelBSO de Flierefluit

Het kunst- en huiskamer,- kokkerel- en tuinier-,  en natuurlijk muziekatelier van BSO Nijmegen.
Adres: Postweg 187, Nijmegen


Open: maandag van 13-19 uur, dinsdag en donderdag van 14 tot 19 uur. Bel de Flierefluit: 06 1263 9968 (alléén tijdens openingsuren en in geval van noodzaak; géén voicemail)

We gaan onze eigen kruiden kweken!

Op de Flierefluit is het héérlijk onspannen na school. Sleutelwoorden zijn: relaxte  huiskamersfeer, poppenhoek,bouwhoek, keuken, kunst- en knutselatelier, kruidentuin, buitenspel zoals touwtje springen, véél muziek maken….

Onze muziekafdeling…
Onze Flierefluit Mini ruil Bieb bij de ingang

Met heet weer maken we een waterbaan, knutselen buiten aan de picknicktafel met speksteen etc.
De keuken, huiskamer en het atelier kennen alle 3 hun eigen sfeer en bezigheden. Daar valt heel wat te doen:
Het atelier is de grootste trekpleister waar met allerlei materialen (papier, klei, hout, en karton) creatieve werkjes ontstaan; maar we zijn ook dol op het bakken van allerlei lekkere dingen, zoals koekjes, pepernoten enz. maar vergeet voor de liefhebbers ook de uitgebreide poppenhoek, bouwhoek en keuken niet!

Team Flierefluit
Bernard, Rosalinde en Sofie

Er wordt veel muziek gemaakt op piano, perepelochka (Russische cimbaal voor kinderen) en gitaar.
In het voorjaar gaan we de tuin in om samen (kruiden) te planten. Maar soms heb je gewoon zin om met een stripboekje lui op de bank te zitten en dát kan ook. Op woensdag en vrijdag verhuizen we naar Keizer Karel om daar leuke dingen binnen en buiten te doen op locatie óf om er,  als “verkenner”, regelmatig op uit te trekken.